Diensten

V’alans Accountancy verzorgt op professionele wijze voor haar cliënten alle facetten van de accountancy, de personeelsadministratie en het fiscaal advies. Wij zijn niet regio gebonden, maar werken voor relaties in het gehele land. Wij richten ons voornamelijk op het midden- en klein bedrijf, maar werken ook voor grotere ondernemingen bij de financiële uitvoering van en controle op grote projecten.

Onze dienstverlening is onder te verdelen in vier onderdelen:

  • Jaarrekening

Wij verzorgen voor u de jaaradministratie zodat u duidelijk inzicht krijgt over de financiële gang van zaken over het afgelopen jaar. Heeft u gepresteerd zoals u dit van te voren had begroot en wat is uw fiscale winst? Uiteraard wordt er samen met u, de financiële stand van zaken van uw onderneming besproken. Wij verzorgen verder uw fiscale aangiften en stellen nieuwe begrotingen op.

  • Bedrijfseconomisch advies

Ondernemen en vooruitkijken zijn twee woorden die nauw met elkaar verbonden zijn. Welke ontwikkelingen zijn van invloed op uw onderneming? Is de continuïteit van uw organisatie gewaarborgd als u zo door gaat? Bent u nog wel bezig met wat u eigenlijk had willen doen toen u ooit begon? Omgaan met dit soort vragen kan soms lastig zijn, maar wij geven u graag advies over deze bedrijfseconomische vraagstukken. Ook voor adviezen over rechtsvormen, financieringen, subsidies en fiscaal kunt u bij ons terecht.

  • Personeel- en salarisadvies

Het is bij V’alans mogelijk om uw personeel- en salarisadministratie uit te besteden. Wanneer u personeel in dienst heeft, is het soms lastig om op de hoogte te blijven van de desbetreffende wet- en regelgeving. Wij geven u graag advies, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw personeel.

  • Privé

Naast uw onderneming, is het ook mogelijk om op persoonlijk vlak door ons geholpen te worden. Gaat u bijvoorbeeld trouwen, met pensioen of bent u ontslagen? Ook voor dit soort vraagstukken kunt u bij ons terecht voor deskundig advies. Een nieuwe levensfase of plotselinge ontwikkeling kan gevolgen hebben voor uw toekomst. Wij helpen u graag zodat we u kunnen ontzorgen.

Heeft u een andere vraag, schroom dan niet om ons te benaderen. Wij kijken graag of wij iets voor u kunnen betekenen.