Nieuwsbrieven

V’alans vindt het belangrijk om u op de hoogte te houden over ontwikkelingen in de agrarische sector, alsmede over ontwikkelingen op financieel gebied. Er wordt gebruik gemaakt van nieuwsbrieven. U kunt zelf kiezen over welke onderwerpen u geïnformeerd wil worden.

De informatiekanalen waar V’alans gebruik van maakt zijn:

Agronieuws is een nieuwsbrief die zes maal per jaar uitkomt via de e-mail. Deze nieuwsbrief richt zich specifiek op de agrarische sector en houdt u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast staan er vaak tips in en een agenda inzake deadlines die voor de agrarische sector van belang zijn. De nieuwsbrief wordt samengesteld door leden van Houtsma Bedrijfadvies.

Nieuwssignalen is een nieuwsbrief die elke week uitkomt via de e-mail. Deze nieuwsbrief wordt samengesteld door de leden van De Fiscount Adviesgroep. In de nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen wat betreft de algemene financiële ontwikkelingen, arbeid & recht, BTW, fiscaal, onderneming & recht en pensioen. Het is ook mogelijk om maar een aantal van deze onderwerpen te ontvangen.