Waarom willen wij u helpen?

V’alans Accountancy is een organisatie die veel waarde hecht aan de persoonlijke en betrokken relatie met de klant. Als geen ander snappen wij dat het bij ondernemerschap niet alleen draait om het bedrijf, maar ook om de ontwikkelingen in de privésfeer. Elke levensfase vraagt om een andere kijk en andere adviezen. V’alans probeert het totale plaatje in te vullen om u, als klant, zoveel mogelijk te ontzorgen.

Oprechte interesse

Wij zijn nieuwsgierig naar u en naar uw onderneming. Ondernemers zijn mensen met een passie voor hun werk en die vakmanschap afleveren. Door krachten te bundelen, kan er gewerkt worden aan een efficiënter en kwalitatief hoogstaand resultaat. Wij vinden het essentieel dat wij in staat zijn om iemand goed te leren kennen en te begrijpen. Een correct inzicht in uw wensen en ideeën, stelt ons in staat dit gericht en adequaat terug te vertalen naar een goed advies.

Proactief

Als ondernemer wordt u blootgesteld aan tal van ontwikkelingen op korte termijn. Deze ontwikkelingen kunnen van invloed zijn voor u en uw organisatie. Wij volgen de ontwikkelingen in – met name fiscale – wet- en regelgeving en filteren deze op zaken die voor onze clientèle van belang zijn. Wij schromen niet om u dat dan ook voor te leggen.

Korte lijnen

Een grote kracht van V’alans zijn de korte lijnen tussen de klant en onze medewerkers. U wilt graag weten met wie u zaken doet, om niet meerdere keren hetzelfde te moeten vertellen. Wij bieden u vaste contactpersonen.

Brede dienstverlening

Met onze brede dienstverlening, ervaren wij een soort huisartsfunctie. Ons netwerk biedt ruime specialisten die op afroep ons ondersteunen en bijscholen. Daarnaast is ons klantenbestand zeer divers, waardoor wij kennis hebben van veel verschillende organisaties.

Nuchter

Wij zitten vol ambitie, maar wel op realistische wijze. Het gezonde verstand, maakt dat we zakelijke keuzes maken, waarbij het motto “doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg” ons niet vreemd is.