MKB

Er is geen branche zo divers als de MKB-branche. Zo zijn er schildersbedrijven, autobedrijven, productiebedrijven en ga zo maar door. Dit zijn veel ondernemingen die tot één branche behoren, maar wel degelijk verschillende soorten bedrijfsvoering hebben. Verder bestaat de MKB-branche uit zowel ZZP-ers als uit bedrijven met meer dan 100 medewerkers dienst.

Al deze MKB ondernemingen hebben één ding gemeen; namelijk dat de kwaliteit en kennis van hun financiële administratie essentieel is bij het maken van zakelijke besluiten.
VALANS is de aangewezen partij om u hierbij te ondersteunen. Het luisteren naar en het begeleiden van onze relaties staat voorop. Hiermee is VALANS zeer succesvol en weten we steeds meer relaties aan ons kantoor te binden. We gaan mee met de ontwikkelingen op technologisch gebied en proberen de voordelen van automatisering te gebruiken om uw administratie op een zo’n efficiënt mogelijke manier in te richten. Hierdoor heeft u uw administratie altijd up-to-date en weet u precies welke beslissingen voordelig kunnen zijn of juist niet.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?