• 'VALANS, uw accountant
  in de regio'
 • 'Ik werk om te leven,
  wat jij?'
 • 'De liefde voor het eten
  heb ik niet van
  een vreemde'
 • 'Ik heb niet zoveel met
  administratie, VALANS
  helpt mij hierbij'
 • 'Met VALANS heb ik zowel
  voor het bedrijf als
  privé mijn zaken
  perfect geregeld'
 • 'Gras is uiteindelijk
  toch bedoeld om
  op te spelen'
Ondernemen in balans

Onze diensten

Ondernemen in balans

VALANS is 35 jaar jong en ons kantoor kent een informele, laagdrempelige sfeer zonder rangen en standen. Korte communicatielijnen maken de samenwerking erg flexibel. Wat kunnen we voor u betekenen?

 

Ondernemen

Je bent ondernemer en dáár wil je mee bezig zijn! Jouw doel is de onderneming daar brengen waar het naar toe moet. Dat is waar je ‘s ochtends voor opstaat en ’s nachts van wakker ligt. Je hebt visie, focus en durf, alle ingrediënten om succesvol te zijn. Streeft de ene ondernemer winstmaximalisatie na; voor een andere ondernemer is ondernemen een ‘way of life’, waarin de vrijheid van handelen de motivatie vormt. Er zijn ook ondernemers die juist nieuwe uitdagingen zoeken, nieuwe markten betreden en energie halen uit het introduceren van (nieuwe) producten en diensten.

Kortom: de gemiddelde ondernemer bestaat niet. Er is één element wat al deze ondernemers echter bindt: BALANS. Het vinden van de juiste balans, zowel zakelijk als privé, bedrijfseconomisch en fiscaal, is de basis voor continuïteit, de basis voor succes.

VALANS helpt ondernemers deze balans te vinden. Wij toetsen de validiteit van cijfers, maar houden altijd de mens/ondernemer achter de cijfers in het oog. Ratio en emotie dienen in balans te zijn. VALANS: ONDERNEMEN IN BALANS

Lees verder

Persoonlijk

VALANS is een organisatie die veel waarde hecht aan de persoonlijke en betrokken relatie met de klant. Ons kantoor staat in het centrum van Bathmen, midden tussen de mensen en kenmerkt zich door een informele sfeer, waarbij u ook zonder afspraak van harte welkom bent voor vragen of meer informatie.

Ondernemen is mensenwerk, waarbij ondernemers alleen maar succesvol kunnen zijn als ook de zaken in de privésfeer goed zijn georganiseerd. Iedere levensfase kan vragen om een verandering van standpunten ten aanzien van bijvoorbeeld pensioen, financiële planning, arbeidsongeschiktheid en nalatenschap.

VALANS overziet dit totale plaatje en zal zo nodig pro-actief assisteren om niet alleen uw zakelijke, maar ook uw privé financiële huishouding in balans te houden. VALANS: ONDERNEMEN IN BALANS

Lees verder

Benieuwd naar uw subsidiekansen?

Veel ondernemers lopen subsidie mis doordat een uitgebreid onderzoek naar subsidiekansen en een eigen bedrijf draaiende houden niet samengaan. Dat is zonde en voorkomen wij graag voor uw organisatie. Daarom nodigen wij u graag uit om middels een online subsidiescan in 20 minuten te bepalen op welke regelingen u mogelijk recht heeft.

Start de subsidiescan