Onze klanten

Van startende zzp’er tot gevestigde mkb’er en van stichting tot vereniging: we ondersteunen klanten in alle soorten en maten. Ons advies is afgestemd op jouw persoonlijke situatie, en anders dan het advies dat we andere klanten geven. Dat zeggen we niet omdat het goed klinkt, maar omdat wij een persoonlijke manier van werken zelf ook het fijnste vinden. Daar zoeken we onze collega’s op uit!

Wat zij zelf zeggen.

Sterk in de regio

We hebben klanten in het hele land, maar de meeste zijn gevestigd in onze regio. We horen vaak dat mensen het prettig vinden dat ze hier makkelijk even binnen kunnen stappen. Het past ook bij onze manier van werken, een kop koffie in plaats van een online meeting. Waarom we dan toch klanten in het hele land bedienen? Vaak komen mensen bij ons terecht via mond-tot-mondreclame. Dat waarderen we erg, en ook dan kijken we graag wat we voor je kunnen betekenen.

Sterk in elke branche

Eigenlijk maakt het ook niet uit in welke branche je zit. We kunnen met elk type bedrijf uit de voeten. Toch kan het fijn zijn te weten waar onze ervaring zit. Omdat elke branche eigen uitdagingen kent. En het vaak gewoon makkelijker praat, vanuit gedeelde ervaring. Ben je benieuwd in hoeverre onze ervaring aansluit bij jouw bezigheden? Bel of stuur ons een bericht en we nemen graag de tijd om kennis te maken.