Kom verder bij Valans.

“Doe maar normaal, dan doe je…” Die zin past goed bij ons kantoor. Bij hoe we met elkaar en met onze klanten omgaan. Misschien is het zelfs wel typerend voor onze regio. Het gebied waar niet alleen de meeste van onze klanten, maar ook onze collega’s vandaan komen. Dat schept een band!

Langdurige relaties.

Dat we langdurige relaties aangaan, waarin de persoonlijke klik heel belangrijk is, maakt onderdeel uit van ons werkplezier. Mensen voelen zich hier thuis. Van de klant die zijn klompen bij de voordeur zet en op zijn sokken naar binnen loopt, tot degene die nooit vertrekt zonder elke collega uitgebreid gedag te zeggen.

AAA

Assistent-Accountant Agro focus

Fulltime

Om onze klanten te kunnen blijven ontzorgen, zijn we op zoek naar een nieuwe collega in de rol van Assistent-Accountant Agro focus

Meer lezen
JAA

Junior Assistent-Accountant

Fulltime

Om onze klanten te kunnen blijven ontzorgen, zijn we op zoek naar een nieuwe collega in de rol van Junior Assistent-Accountant.

Meer lezen

Collegialiteit.

Werken bij Valans betekent dat je kennis en kunde net zo belangrijk zijn als je collegialiteit. Nieuwe medewerkers laten we vrij snel los. Ze worden begeleid door ervaren collega’s, in een sfeer van kunnen en durven vragen. We verwachten niet dat je vanaf de eerste dag alles al weet. Ook niet dat je je plannen voor de toekomst al perfect hebt uitgewerkt. Zolang je durft te vragen, hebben we er alle vertrouwen in dat je komt waar je graag wilt zijn.

Missie

Het is onze missie om hardwerkende ondernemers te helpen waar het kan. Dat doen we door ons volledig voor onze klanten in te zetten en hen van het beste financiële advies te voorzien. Wat het beste is, is voor elke ondernemer anders. Daarom kiezen we met nadruk voor een persoonlijke aanpak, met vertrouwde gezichten en duurzame samenwerkingen.

Visie

Met oprechte interesse kom je het verst.

Meer weten over onze vacatures?

Walter Mulder

Ondernemersadviseur

Met Valans kom je verder.

Bel mij gerust. Als ik op dat moment niet kan opnemen, bel ik je later terug. Je kunt me bereiken via: 06 21560492
Stuur mij een email. Dan hoor je zo spoedig mogelijk iets van me terug. Je kunt me bereiken via: w.mulder@valans.nl
icon

Open sollicitatie

Wij houden van initiatief en talent. Als jij denkt iets toe te kunnen voegen aan ons team, horen we graag van je. Bij ons draait het om de juiste mensen op de juiste plek. Stuur een open sollicitatie en laat ons weten waarom jij bij ons past.