Werken bij

Het gaat goed met VALANS en we groeien. Daarom is er een vacature ontstaan voor een assistent ondernemersadviseur. Recent zijn er een aantal collega’s gestart die nog lerend zijn in het vak. De ondernemersadviseur die we zoeken is in staat het werk zelfstandig uit te voeren en wellicht ook een of meerdere collega’s te begeleiden in het werk.

We hebben een flexibel en collegiaal team. Iedereen wordt gewaardeerd om zijn inzet en hier verbinden we geen functieniveaus of titels aan. Daarom heet iedereen bij ons assistent ondernemersadviseur. We verdelen het werk binnen het team zodanig dat het werkpakket goed aansluit bij wat iedereen kan en wil. Dat betekent dat van adviseur tot adviseur het werk kan verschillen. Met name de mate van klantfocus verschilt.

Omdat we jou nog niet kennen, kunnen we jouw functie inhoud nog niet omschrijven. Om je een idee te geven van hoe je werk er uit kan zien hebben wij twee profielen opgesteld. Pas je in één van beide profielen, dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.

Ontwikkelen

Je ontwikkelen binnen ons bedrijf gaat op dezelfde manier als het samenstellen van je werkpakket: het moet vooral bij jou passen. Natuurlijk hebben onze medewerkers een solide basis in accountancy en zodra die er is kun je je verder ontwikkelen op basis van je (vakinhoudelijke) interesse en je ambitie. Hiertoe monitoren we je ontwikkeling, heb je een vast aanspreekpunt voor je begeleiding en voeren we in elk geval twee maal per jaar een ontwikkelgesprek waarin we uitgebreider stilstaan bij je loopbaan.

Voor sommigen betekent dit bijvoorbeeld dat ze een accountancy titel willen halen, sommige collega’s willen beter worden in het adviseren van klanten en anderen specialiseren zich op de personeelsadministratie van bedrijven.

Cultuur

Gemoedelijk is een woord dat onze cultuur beschrijft. Daarmee bedoelen we dat we op een prettige manier met elkaar omgaan. Onze collega’s nemen hun eigen verantwoordelijkheid en kijken om naar hun collega’s. Je kunt hulp vragen wanneer nodig en dan word je ook geholpen. Doordat we elkaar goed kennen en elkaar wat gunnen kunnen we het werk met elkaar goed verdelen. En doordat we onze klanten willen helpen zorgen we dat het werk ook afkomt.

Open sollicitatie

Pas je niet in één van bovenstaande profielen, maar ben je toch nieuwsgierig, dan nodigen we je van harte uit je cv met een motivatie aan ons op te sturen (info@valans.nl). We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op en bespreken de mogelijkheden.