Vacature: Assistent-Accountant Agro focus

Voor onze klanten verzorgen we op professionele wijze alle facetten van accountancy, personeelsadministratie en fiscaal advies. Dat doen we in een informele, laagdrempelige sfeer zonder rangen en standen. Korte communicatielijnen maken de samenwerking flexibel en prettig.

Het luisteren naar en het begeleiden van onze klanten staat bij ons voorop. Daarmee zijn we succesvol en weten we steeds meer cliënten aan ons kantoor te binden. Om onze klanten te kunnen blijven ontzorgen, zijn we op zoek naar een nieuwe collega in de rol van:

Assistent-Accountant Agro focus

 

Wat ga je doen?

Je ontzorgt onze agrarische klanten zelfstandig ten aanzien van hun financiële administratie, fiscale verplichtingen en ondersteunt op de agrarisch bedrijfsvoering. Dit betekent dat je de jaarrekening en fiscale aangiften op tijd en correct voorbereidt en voorziet van de nodige adviespunten. Je bent het dagelijks aanspreekpunt van klanten bij telefonische vragen. Je werkt hierin samen met een agro ondernemersadviseur.

Wie zoeken we?

Een goede dienstverlening aan onze klanten vind jij belangrijk. Je bent gedreven en hebt focus op de inhoud van je werk. Ook wanneer het druk is blijf jij je eigen werk goed plannen en organiseren, zodanig dat deadlines gehaald worden. Je hebt een goed cijfermatig inzicht en snel overzicht. Je bent een integer persoon.

We werken in een hecht team. En jij vindt het leuk daar onderdeel van uit te maken. Je bent belangstellend naar anderen en werkt met hen samen. Dit betekent ook dat je op je collega’s en hun expertise kunt terugvallen wanneer jij vragen hebt!

Wat vragen wij van jou?

  • HBO werk- en denkniveau, liefst HAS;
  • Specifieke interesse in de agroproblematiek;
  • Mogelijk enige jaren ervaring in accountancy;
  • Een financiële opleiding of vervangende werkervaring in accountancy aangevuld met cursussen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij  jou?

Een prettige persoonlijke werkomgeving, een marktconform salaris en een op jou afgestemde ontwikkeling.

Is dit jouw uitdaging?

Ben je enthousiast of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Liza Groot Severt. Dat kan via info@valans.nl of 0570-551518.

Wij ontmoeten je graag op ons kantoor in Bathmen!

Liza Groot Severt

Assistent ondernemersadviseur

Met Valans kom je verder.

Bel mij gerust. Als ik op dat moment niet kan opnemen, bel ik je later terug. Je kunt me bereiken via: 06 5873 7250
Stuur mij een email. Dan hoor je zo spoedig mogelijk iets van me terug. Je kunt me bereiken via: l.grootsevert@valans.nl