Assistent-Accountant Agro focus

VALANS Accountancy B.V. verzorgt op professionele wijze voor onze klanten, alle facetten van de accountancy, de personeelsadministratie en het fiscaal advies. Ons kantoor kent een informele, laagdrempelige sfeer zonder rangen en standen. Korte communicatielijnen maken de samenwerking flexibel.

Het luisteren naar en het begeleiden van onze klanten staat bij ons voorop. Daarmee zijn we succesvol en weten we steeds meer cliënten aan ons kantoor te binden.

We willen onze klanten blijven ontzorgen, daarom zoeken wij jou!

Assistent accountant Agro focus

Wat ga je doen?

Je ontzorgt onze agrarische klanten zelfstandig ten aanzien van hun financiële administratie, fiscale verplichtingen en ondersteund het op de agrarisch bedrijfsvoering. Dit betekent dat je de jaarrekening en fiscale aangiften op tijd en correct voorbereidt en voorziet van de nodige adviespunten. Je bent het dagelijks aanspreekpunt van klanten bij telefonische vragen. Je werkt hierin samen met een agro ondernemersadviseur.

Wie zoeken we

Een goede dienstverlening aan onze klanten vind jij belangrijk. Je bent gedreven en hebt focus op de inhoud van je werk. Ook wanneer het druk is blijf jij je eigen werk goed plannen en organiseren, zodanig dat deadlines gehaald worden. Je hebt een goed cijfermatig inzicht en snel overzicht. Je bent een integer persoon.

We werken in een hecht team. En jij vindt het leuk daar onderdeel van uit te maken. Je bent belangstellend naar anderen en werkt met hen samen. Dit betekent ook dat je op je collega’s en hun expertise kunt terugvallen wanneer jij vragen hebt!

VALANS Accountancy bv

Wij verzorgen alle facetten van de accountancy voor onze klanten. Onze klanten zijn ondernemers in het MKB, ZZP’ers, startende ondernemers, agrariërs en particulieren. We zijn gevestigd in het dorpshart van Bathmen. Ons team bestaat uit 20 professionals van verschillende leeftijden en ervaringsniveaus.

Wat vragen we

  • HBO werk- en denkniveau, liefst HAS;
  • Specifieke interesse in de agroproblematiek;
  • Mogelijk enige jaren ervaring in accountancy;
  • Een financiële opleiding of vervangende werkervaring in accountancy aangevuld met cursussen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden we je?

Een prettige persoonlijke werkomgeving, een marktconform salaris en een op jou afgestemde ontwikkeling.

Solliciteren

Heb je vragen over deze vacature, dan nodigen we je van harte uit deze te stellen aan Liza Groot Severt of aan Richard Elshof ondernemersadviseur (06 51689077)