Assistent-Accountant/ assistent-ondernemersadviseur

VALANS Accountancy B.V. verzorgt op professionele wijze voor onze klanten, alle facetten van de accountancy, de personeelsadministratie en het fiscaal advies. Ons kantoor kent een informele, laagdrempelige sfeer zonder rangen en standen. Korte communicatielijnen maken de samenwerking flexibel.

Het luisteren naar en het begeleiden van onze klanten staat bij ons voorop. Daarmee zijn we succesvol en weten we steeds meer cliënten aan ons kantoor te binden.

We willen onze klanten blijven ontzorgen, daarom zoeken wij jou!

Assistent-Accountant / assistent-ondernemersadviseur

Wat ga je doen?

Je ontzorgt onze klanten zelfstandig ten aanzien van hun financiële administratie, fiscale verplichtingen en personele bedrijfsvoering. Jij bent hun aanspreekpunt en werkt zelf jaarrekeningen en fiscale aangiften uit.

Je bent aanspreekpunt van klanten bij telefonische vragen en/of bezoekt onze klanten waar en wanneer dit van toegevoegde waarde is. Afhankelijk van je ervaringsniveau en de complexiteit van de klantsituatie, doe je dit zelfstandig of samen met één van onze ondernemersadviseurs.

Door samen met je collega’s zorg te dragen voor tijdige en correcte jaarrekeningen en fiscale aangiften, bouw je een solide klantrelatie op. Je bent in staat ook andere vraagstukken te onderzoeken en op te lossen. Je bent zo van toegevoegde waarde voor de (financiële) bedrijfsvoering van onze klanten.

Wat vinden wij daarin belangrijk?

Een goede dienstverlening aan onze klanten vind jij belangrijk. Je bent gedreven, kunt goed luisteren, communiceren en hebt focus op de inhoud van je werk. Je hebt een goed cijfermatig inzicht en een sterk analytisch vermogen. Je ziet kansen voor onze klanten en verliest de belangen van VALANS niet uit het oog. Je bent een integer persoon.

We werken in een hecht team. En jij  vindt het leuk om daar onderdeel van uit te maken. Je bent belangstellend naar anderen en werkt met hen samen. Dit betekent ook dat je op je collega’s en hun expertise kunt terugvallen wanneer jij vragen hebt.

Wat vragen wij van jou?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Enige ervaring in accountancy of ervaring in het opstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften in het bedrijfsleven is een pre;
  • Een financiële opleiding of vervangende werkervaring in accountancy aangevuld met gerichte cursussen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij  jou?

  • Wij bieden jou een uitdagende baan;
  • Wij bieden jou de mogelijkheid tot verdere persoonlijke ontwikkeling;
  • Wij bieden jou een marktconform salaris en bijbehorende voorwaarden;
  • Wij bieden jou een prettige informele werkomgeving;
  • 32-38-urige werkweek, in overleg te bepalen en flexibel in te delen.

Is dit jouw uitdaging?

Enthousiast of wil jij meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Liza Groot Severt via info@valans.nl of 0570-551518.

Wij ontmoeten jou graag op ons kantoor in Bathmen!